طرز تهیه گراتن بروکلی
برای تهیه گراتن بروکلی به مواد زیر نیاز دارید:
– بروکلی تازه: یک کیلوگرم
– آرد سفید: ۵ قاشق غذاخوری
– کره: ۵۰ گرم
– شیر: ۵۰۰ میلیلیتر
– پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
– نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه گراتن بروکلی به شرح زیر است:
1. ابتدا بروکلی را به اندازه دلخواه خرد کنید و در آب جوش برای ۵ دقیقه بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را از آب بیرون بیاورید و آبکش کنید.
2. در یک قابلمه کره را ذوب کنید و سپس آرد را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا آرد بوی خامی خود را از دست بدهد.
3. شیر را به آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. سپس آن را به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا سس ضخیم شود.
4. پنیر پارمزان را رنده کنید و به سس اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را به میزان لازم به سس اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
5. بروکلی را در قابلمهای که در آن پخته شده بوده، قرار دهید و سس را روی آن بریزید.
6. قابلمه را در فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
7. گراتن بروکلی را از فر بیرون بیاورید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا خنک شود. سپس آن را برش دهید و سرو کنید.
با این روش میتوانید گراتن بروکلی خوشمزه و سالمی را تهیه کنید که میتواند به عنوان یک غذای کامل و خوشمزه برای وعدههای ناهار و شام مناسب باشد.