طرز تهیه خرما ویفری
برای تهیه خرما ویفری، مواد زیر را به ترتیب زیر نیاز دارید:
– خرما: ۲۰۰ گرم
– تخم مرغ: ۲ عدد
– شکر: ۱۰۰ گرم
– وانیل: یک قاشق چایخوری
– آرد: ۱۵۰ گرم
– بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
– روغن: ۱۰۰ میلیلیتر
طرز تهیه:
۱. خرماها را خرد کنید و در یک ظرف قرار دهید.
۲. تخم مرغها را با شکر و وانیل در یک ظرف دیگر مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
۳. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه کنید. سپس روغن را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیب خوبی ایجاد شود.
۴. مواد را به خرماها اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا ترکیب خوبی ایجاد شود.
۵. یک قاشق غذاخوری از مواد را روی تابه گرم کنید و آن را به شکل دلخواه خود شکل دهید. سپس آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه پخته و به رنگ طلایی درآورید.
۶. ویفرها را از تابه خارج کرده و به صورت گرم سرو کنید.
توصیه میشود که خرما ویفری را درون جعبههایی با قابلیت نگهداری بلند مدت قرار دهید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود. همچنین میتوانید از شکلات نیز برای تزیین خرما ویفری استفاده کنید.