طرز تهیه ته چین گرمساری
ته چین یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که در مناطق مختلف کشور به صورت متفاوتی تهیه میشود. در اینجا طرز تهیه ته چین گرمساری را برای شما توضیح میدهیم:
مواد لازم:
– ۳ پیمانه برنج
– ۱ پیمانه لوبیا چیتی
– ۱ پیمانه نخودفرنگی
– ۱ پیمانه گوشت چرخ کرده
– ۲ عدد پیاز خرد شده
– ۴ حبه سیر خرد شده
– ۲ قاشق غذاخوری روغن
– نمک، فلفل، زردچوبه و ادویههای دیگر به میزان لازم
طرز تهیه:
1. برنج را بشویید و در آب خیسانده و برای ۲ ساعت قرار دهید.
2. لوبیا چیتی و نخودفرنگی را در ظرفی جداگانه برای ۲ ساعت خیسانده و سپس آنها را در آب جوش برای ۳۰ دقیقه بپزید.
3. گوشت چرخ کرده را در یک قابلمه با روغن سرخ کنید.
4. پیاز و سیر را به گوشت اضافه کرده و تا زمانی که سبک شود سرخ کنید.
5. به گوشت سرخ شده نمک، فلفل، زردچوبه و ادویههای دیگر را اضافه کنید و هم بزنید.
6. برنج را از آب خارج کرده و به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
7. لوبیا چیتی و نخودفرنگی را به مواد دیگر اضافه کنید و هم بزنید.
8. ته چین را برای ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا مواد به هم برسند.
9. ته چین را با سبزیجات تزئین کرده و سرو کنید.
ته چین گرمساری غذایی سنتی و خوشمزه است که میتوانید در جمع خانواده و دوستان خود سرو کنید. این غذا با سبزیجات تزئین شده و با نان لواش یا نان تنوری سرو میشود.