۱۳۰۰ کره زمین در سیاره مشتری جای می گیرد
سیاره مشتری، یکی از بزرگترین سیارات منظومه شمسی است که بیشترین تعداد سیارات را در اطراف خود دارد. با گذشت زمان، آشکار شد که بیش از ۱۳۰۰ کره زمین در اطراف سیاره مشتری دوران می کنند. این تعداد بیش از دو برابر تعداد سیارات در سیستم شمسی ماست.
این کره های زمینی، به عنوان سیارات کوچک یا اجسام ناهمگن شناخته می شوند و بسیاری از آنها با سیارات دیگر تداخل دارند و از طریق نیروهای گرانشی با یکدیگر تعامل دارند. برخی از این اجسام ناهمگن با اندازه های مختلف هستند، از اندازه های متوسط تا بزرگ.
تحقیقات نشان داده است که بیشتر این اجسام ناهمگن در منطقه کمان اصلی سیاره مشتری قرار دارند، اما بعضی از آنها در دورترین مناطق دور از سیاره مشتری نیز وجود دارند. برخی از این اجسام ناهمگن با سیارات مشابه خود در سیستم شمسی ما مانند سیارات نوی، کوییپر و اجسام ناهمگن نیمه خودکار در اطراف نپتون تشابه دارند.
علت وجود این تعداد بزرگ سیارات در اطراف سیاره مشتری هنوز مشخص نیست، اما تحقیقات نشان می دهد که این اجسام ناهمگن ممکن است از بازتاب نور خورشید در سیاره مشتری یا پدیده های دیگری که باعث تشدید نیروهای گرانشی شده اند، به وجود آمده باشند.
با توجه به تعداد بزرگ این اجسام ناهمگن در اطراف سیاره مشتری، بسیاری از دانشمندان به دنبال بررسی بیشتر این اجسام هستند و تلاش می کنند تا با استفاده از داده های فراوانی که از آنها بدست آورده اند، به درک بهتری از منشأ و خصوصیات آنها برسند. در آینده، این تحقیقات به ما کمک خواهند کرد تا بهترین روش های برای مطالعه سیارات و اجسام ناهمگن را در سیستم های شمسی دیگر پیدا کنیم.