طرز تهیه بابا غنوش
بابا غنوج یا بابا غنوش یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که از برگردان کردن بادمجان تهیه میشود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما شرح میدهیم:
مواد لازم:
– بادمجان (۲ عدد متوسط)
– سیر (۲ حبه)
– نمک (به میزان لازم)
– فلفل سیاه (به میزان لازم)
– آبلیمو (۲ قاشق غذاخوری)
– روغن زیتون (۲ قاشق غذاخوری)
– پودر کمون (۱ قاشق چایخوری)
– پودر فلفل قرمز (۱ قاشق چایخوری)
– پودر گشنیز (۱ قاشق چایخوری)
طرز تهیه:
۱. بادمجانها را بشویید و انتهای آنها را برید. سپس آنها را در ظرفی قرار داده و با یک قاشق روغن زیتون بپزید تا نرم شوند.
۲. بعد از پخته شدن بادمجانها، آنها را از روی حرارت بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا خنک شوند.
۳. سیر را خرد کرده و با یک قاشق روغن زیتون در تابهای کوچک بر روی حرارت قرار دهید تا سیر طلایی شود.
۴. بادمجانها را با چنگال خرد کنید و در تابهای قرار دهید. سپس سیر طلایی، نمک، فلفل سیاه، پودر کمون، پودر فلفل قرمز، آبلیمو و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۵. بابا غنوج را در بشقابی قرار دهید و روی آن پودر گشنیز را بپاشید.
با این روش میتوانید بابا غنوج خوشمزه و خانگی خود را تهیه کنید. این غذا را میتوان با نان لواش، نان تست و یا نان سنگک سرو کرد. همچنین میتوانید آن را به عنوان سس برای سبزیجات و یا سالاد استفاده کنید.