طرز تهیه آش بلغور گندم
آش بلغور گندم یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از گندم بلغوری و سبزیجات تهیه میشود. در زیر طرز تهیه این غذا را برای شما شرح میدهیم:
مواد لازم:
– یک پیمانه بلغور گندم
– یک پیمانه نخود
– یک پیمانه لوبیا چیتی
– یک پیمانه عدس
– یک پیمانه سبزی خورشتی (مثلاً تره)
– یک پیمانه سبزی ترش (مثلاً قاصدک)
– یک پیمانه سبزی گل (مثلاً شوید)
– یک پیمانه سبزی پیازچه
– یک پیمانه سبزی جعفری
– یک پیمانه سبزی شنبلیله
– یک پیمانه سبزی شوید
– یک پیمانه سبزی گشنیز
– یک پیمانه رب گوجه فرنگی
– نمک، فلفل، زردچوبه، روغن
طرز تهیه:
1. بلغور گندم را با آب سرد بشویید و به مدت چند ساعت خیس کنید تا نرم شود.
2. نخود، لوبیا چیتی و عدس را با آب جوش بپزید تا نرم شوند.
3. سبزیجات را بشویید و خرد کنید.
4. روغن را در قابلمهای بریزید و سبزیجات را به همراه زردچوبه و رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.
5. بلغور گندم را به قابلمه اضافه کنید و با آب داغی که نخود، لوبیا چیتی و عدس در آن پخته شدهاند، پر کنید.
6. غذا را به مدت یک ساعت بر روی حرارت کم بپزید تا بلغور گندم کاملاً پخته شود.
7. قبل از سرو، نمک و فلفل را به طعم دلخواهتان اضافه کنید.
آش بلغور گندم آماده سرو است. میتوانید آن را با نان تازه و سبزیجات تزئین شده سرو کنید. این غذا را میتوانید در فصل سرما و بهار سرو کنید و از آن به عنوان یک غذای سالم و خوشمزه برای خانواده خود استفاده کنید.